? Podarite ŠRD Škofljica 1% dohodnine

ŠRD Škofljica lahko vsako leto podarite 1% vaše dohodnine, kar vas prav nič ne stane. To pomeni, da lahko našemu društvu brez kakršnega koli stroška namenite del vaše dohodnine, ki gre drugače avtomatično nazaj v državni proračun in ga s tem podarite državi.

1% dohodnine nam lahko podari prav vsak prebivalec Slovenije, ki prejema kakršnikoli osebni prejemek (npr. plača, socialno nadomestilo…itd.), ne glede na to ali dohodnino doplača ali dobi vračilo. Torej donacija dela dohodnine ne vpliva na višino vašega vračila ali doplačila dohodnine. Se pravi, da z namenitvijo donacije od dohodnine niste v ničemer prikrajšani, saj gre drugače ta znesek avtomatično v proračun RS.

1% dohodnine nam lahko podarite zelo enostavno z nekaj hitrimi kliki oz. izpolnitvijo preprostega obrazca, če pa ste del dohodnine že namenili, pa lahko sedaj vašo izbiro tudi spremenite (kot veljavna šteje zadnja vloga, ki jo oddate).

Del dohodnine nam lahko namenite na naslednje preproste načine:

- preko spletne strani Olimpijskega komiteja Slovenije
https://www.olympic.si/podarim
V obrazec vnesete svoje podatke, izberete Športno-Rokometno Društvo Škofljica in kliknete ODDAJ ZAHTEVO

- elektronsko preko E-davkov:
https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

davčna številka društva: SI 92939805

- ali natisnete obrazec, ki se nahaja na spletni strani društva, kjer so zbrani dokumenti in oddate v poštni nabiralnik ?

https://www.sd-skofljica.si/o-drustvu/dokumenti

Vsem, ki boste del dohodnine namenili za delovanje našega društva, se iskreno zahvaljujemo.

Več novic