Novost v letošnji sezoni - sezonske vstopnice ŠRD Škofljica

V ŠRD Škofljica z letošnjo sezono prvič ponujamo nakup sezonske vstopnice, ki bo omogočala ogled vseh domačih tekem članske ekipe.

Z nakupom sezonske vstopnice boste imeli tako brezplačen dostop do domačih tekem članske ekipe v sezoni 2022/23 (vse tekme rednega dela prvenstva in vse tekme za pokal Slovenije).

Cena sezonske vstopnice je 30,00 EUR (cena vstopnice za ogled ene tekme domačega prvenstva pa od 15. 10. 2022 dalje 5,00 EUR). Ker bo vstopnica izdana na ime kupca, jo je treba vnaprej naročiti in izdelati.

 

 

 

Sezonsko vstopnico lahko naročite na tri različne načine:

  1. izpolnite spodnjo naročilnico (označeno z zeleno) in jo pošljete na e-mail naslov društva ali pa jo prinesete v dvorano pred pričetkom članske tekme,
  2. jo naročite tudi po elektronski pošti sdskofljica@gmail.com in navedete priimek in ime, točen naslov bivanja, poštno številko, kraj bivanja, elektronski naslov ter telefonsko številko.V tem primeru prejmete v podpis naročilnico, ki jo izpolnjeno in podpisano vrnete na e-mail naslov društva,
  3. jo naročite v dvorani pred pričetkom članske tekme, v podpis dobite naročilnico in po opravljenem plačilu računa prejmete sezonsko vstopnico na domač naslov.

 

Naročilnica vključuje nekatera določila v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. S strani računovodskega servisa vam bo izdan račun in po plačilu prejmete sezonsko vstopnico na domač naslov.

NAROČILNICO LAHKO DOBIŠ TUKAJ

Več novic