ŠRD Škofljica v novo sezono vstopa (skoraj) nespremenjena

Članska ekipa ŠRD Škofljica, ki je preteklo sezono končala na visokem četrtem mestu lestvice prvobeligaškega tekmovanja, je v začetku meseca avgusta pričela s pripravami na novo sezono. V letošnjo sezono je vstopila skoraj nespremenjena.

Ekipo sta zapustila le krožni napadalec Rene Puc (vrnil v domači kraj) in Kris Šegula (prestopil v RD LL Grosist Slovan), na seznam »prišlekov« pa se je vpisal posojeni igralec Slovana – Vid Šebalj. Kot vsako leto, je tudi letos plan priključiti mlade obetavne igralce. Tako sta članski ekipi priključena Žiga Pucihar in Blaž Šnajdar, ki pa trenutno še okreva po poškodbi.

Člansko ekipo v mesecu septembru zaradi obnove parketa čakajo vse gostujoče tekme (Ljubljana, Črnomelj in Izola), v domači dvorani pa se bodo predstavili v mesecu oktobru (na sosedskem derbiju proti Grosuplju). O pričakovanjih pred novo sezono je misli strnil trener Sebastjan Obajdin Parfant: »V novo sezono 1.B rokometne lige gremo optimistično. Ekipa ostaja pretežno enaka, tako kot prejšnjo sezono, tako da velikih sprememb ni. V sezono vstopamo z željo po napredku in predvsem dobrih in lepih predstavah. Letošnja liga bo zelo izenačena, naši cilji so, da gremo vsako tekmo na zmago, na koncu pa bomo sešteli točke in videli kje bomo na lestvici, seveda pa je želja zgornji del lestvice.«

Vabljeni, da tudi letos spremljate naše ekipe na tekmah v športni dvorani Osnovne šole Škofljica. Tudi letos bodo tekme v živo prenašane na Facebook strani ŠRD Škofljica, prav tako pa bodo prenosi letos na YouTube kanalu ŠRD Škofljica.

1.B rokometna liga, 1. krog
MRK Ljubljana - ŠRD Škofljica
sobota, 10. september, 19.00 
športna dvorana Galjevica

Več novic