Rokometni dan mlajših selekcij ŠRD Škofljica uspešno izpeljan

Zadnji vikend v mesecu marcu je v večnamenski športni dvorani Škofljica (ob OŠ Škofljica) potekal rokometni dan mlajših selekcij. Na celodnevnem dogodku, kjer so nastopale skoraj vse selekcije mlajših kategorij, so rokometaši pokazali svoje znanje, ki so se ga naučili med treningi.

Med prvimi so na igrišče stopili najmlajši rokometaši, saj so potekale tekme ekip Podružnične osnovne šole Lavrica in Osnovne šole Škofljica. Njihovo znanje, borbenost in zadetke so v dvorani lahko spremljali tudi njihovi starši, ki so bili navdušeni. Zatem so na igrišče tekmovalno stopili kadeti, ki so premagali nasprotnike iz RD Riko Ribnica. Že kaj kmalu je sledil turnir mlajših dečkov C, kjer so, poleg naših, nastopile tudi ekipe iz RK Mokerc KIG, MRK Ljubljana, RD Alples Železniki ter RK Kronos Logatec. Ob bučni podpori staršev so fantje tudi tokrat prikazali borbo za vsako žogo, prijateljstvo in zmagovalni duh.

Za konec rokometnega dne mlajših selekcij pa so svojo tekmo odigrali še starejši dečki B, in sicer proti ekipi RK Kronos Logatec. Ob pomoči odličnega navijanja ostalih članov kluba so naši rokometaši logaško ekipo premagali in tako postavili »piko na i« sicer zelo uspešno izpeljanega dogodka. Vsi udeleženci so bili mnenja, da je potrebno takšen dogodek zagotovo ponoviti, saj je to odlična promocija tako za rokomet kot tudi za mlade rokometaše.

Za uspešno izpeljan rokometni dan mlajših selekcij so pripomogli člani društva, za pijačo in jedačo pa so, poleg društva ŠRD Škofljica, prispevali Mesarstvo Blatnik, Bar SBS ter Pekarna Pečjak.

Sponzor rokometnih turnirjev mlajših selekcij je NLB d.d.

{gallery}galerija/foto_galerija/Rokometni_dan22{/gallery}

Več novic